Ολιγομελή Εργαστήρια Ζωγραφικής για παιδιά

Κάθε Σάββατο 10.30 – 11.30 λειτουργεί στην Κυμοθόη ολιγομελές τμήμα ζωγραφικής για παιδιά από 6 έως 9 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6948643250 (Μαρία Ζερβού, υπεύθυνη χώρου)

Advertisements

1/10: Νέο Εργαστήρι Ακροβατικών

Ο ετήσιος κύκλος εργαστηρίων ξεκίνησε. Φέτος για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει εργαστήριο εναέριων ακροβατικών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την Ντούργκα Ντελίριο Μοράλ.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων 2018-2019

Program 1

Το προσεχές έτος θα λειτουργήσουν τα καθιερωμένα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και θεάτρου, κλασικού χορού, ζωγραφικής και ήπιας γυμναστικής. Φέτος για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει τμήμα εναέριων ακροβατικών για παιδιά και ενήλικες καθώς και ειδικό τμήμα προετοιμασίας για εξετάσεις σε σχολές χορού. Ακόμη θα πραγματοποιηθούν, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σεμιναριακοί κύκλοι γιόγκα. Τέλος κατα τη διάρκεια της χρονιάς θα φιλοξενηθούν  παραστάσεις, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις. Μείνετε συντονισμένοι.

 

 

25/7: Athens Video Dance Project on tour

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Σύγχρονου Χορού με τον Γιάννη Καρούνη τον Ιούλιου του 2018 στους Μολάους Λακωνίας θα προβληθούν στον πολιτιστικό χώρο Κυμοθόη ταινίες χορού. Είσοδος Ελεύθερη

Λήξη Διδακτικού Έτους 2017-2018

Τα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και θεάτρου, κλασικού χορού, εικαστικών και γυμναστικής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τον Μάιο! Σας περιμένουμε στα θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα της Κυμοθόης.